Zoom uygulaması nedir, nasıl kullanılır ve online eğitim nasıl verilecek?

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeni ile evden çalışmak zorunda olanlar, uzaktan eğitim verenler, öğrenci ve öğretmenler için şu sıralar Zoom uygulaması adını duyurmaya baş..

Devamı

Apple, iPad trackpad desteği ile iWork ve iMovie'yi geliştiriyor.

Apple kısa bir süre önce iPadOS 13.4'ü iPad'ler için tam izleme paneli desteği ile piyasaya sürdü. iPad'ler için tam izleme paneli desteği, fare ve izleme dörtgeni entegrasyonunu desteklemek için Page..

Devamı

Twitter 1100'den fazla yanıltıcı koronavirüs tweet'inin kaldırıldığını söyledi

Yeni koronavirüs (COVID-19) hakkında yanlış bilgilendirme ve söylentiler Twitter, Instagram, Facebook gibi sosyal platformarda hızla yayılmaya devam ediyor. Twitter Çarşamba günü yaptığı açıklamada, ..

Devamı

Nedir Bu Koronavirüs?

Selamlar değerli dostum. 👋 Son zamanlarda başımızdan eksik olmayan, sıkıntılı durumlardan biri de Koronavirüs ( Corona / Covid-19 )  hastalığına değinmek ve bu virüs hakkında biraz bilgi paylaşma..

Devamı

Php Nedir?

PHP, web geliştirme için yaygın olarak kullanılan bir OpenSource (açık kaynak) kodlama dilidir.Sunucuya komut dosyası yüklendiği sunucu tarafı komut dosyası kullanır, böylece sunucu son kullanıcı..

Devamı

Web Sitesi Nedir?

Web sitesi kısaca tabir etmek gerekirse çağımızın en etkili iletişim ortamıdır. Kullanıldığı alanlara göre farklılık göstermekte olan web siteleri; radyo, televizyon, dergi, gazete vb..

Devamı
1 2